Archive for Duben, 2024

Veřejná debata 29. dubna – online přenos

Dub 25 2024 Published by under Nezařazené

Vzhledem k velkému zájmu o veřejnou debatu ohledně možné výstavby strategického podnikatelského parku, která se bude konat 29. dubna od 17 do 19 hodin v kulturním domě v obci Dolní Lutyně, bude celá akce streamována. Zároveň se omlouváme za nedorozumění ohledně distribuce lístků. Pokud se chcete akce zúčastnit, doporučujeme přijít na debatu s časovým předstihem. Stále totiž platí z důvodu požární bezpečnosti omezená kapacita sálu. Zástupci spolku Zachovejme Poolší mají přednostně místa rezervována.

Odkaz na online přenos naleznete zde.

Vaše dotazy můžete posílat do 26. dubna na adresu parklutyne@mpo.cz.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Veřejná debata 29. dubna – online přenos

Pozvánka na veřejnou debatu

Dub 22 2024 Published by under Nezařazené

Dovolujeme si vás pozvat na veřejnou debatu se zástupci projektu podnikatelského parku, které se bude konat 29. dubna od 17.00 hodin v Kulturní domě v obci Dolní Lutyně. S ohledem na kapacitu sálu (200 osob) budou na besedu distribuová­ny vstupenky, a to přednostně pro občany Věřňovic a Neradu, které leží v sousedství zamýšleného podnika­telského parku. Cílem je poskytnout informace občanům, kteří se kvůli kapacitě sálu na první besedu nedostali. Zbýva­jící volná místa v sále pak budou k dispozici i pro občany, kteří na be­sedu dorazí bez vstupenky.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Pozvánka na veřejnou debatu

Distribuce letáku – omluva

Dub 12 2024 Published by under Nezařazené

Vážení občané,

hluboce se omlouváme, pokud jste do schránek neobdrželi informační materiály ohledně připravovaného Parku Lutyně vč. pozvánky na debatu s občany. Roznos realizovala externí distribuční společnost ve dnech 22. a 23. 3., bohužel však ne zcela ve všech částech obce Dolní Lutyně. Aby se situace neopakovala, distribuci dalších informačních materiálů v částech Věřňovice a Nerad zajistí napřímo Rozvojová regionální agentura MSID. Je naším prvořadým cílem vás o všem transparentně informovat a chceme proto využít všechny informační kanály. Je nám upřímně líto, že k této situaci došlo. Absolutně odmítáme, že by bylo naším záměrem někomu cíleně dané materiály nedistribuovat. Aktuálně připravujeme další informační materiály s novými informacemi, které budou občanům Věřňovic a Neradu doručeny do schránek v nejbližších dnech a umístěny budou fyzicky i na obecním úřadě. Všechny aktuality a důležité informace o projektu podnikatelského parku naleznete také na tomto webu.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Distribuce letáku – omluva